Prima pagină » VIDEO Vița de Vie Simfonic sau cum Filarmonica ”George Enescu” a adus rockul la Botoșani
Știri locale Visit Botoșani

VIDEO Vița de Vie Simfonic sau cum Filarmonica ”George Enescu” a adus rockul la Botoșani

O filarmonică a cărei instrumentiști au urcat pe scenă în tricou sau cămașă, o trupă adevărată de rock, motociclete cu motoarele turate, povestea concertului Vița de Vie Simfonic și Filarmonica ”George Enescu” Botoșani.

Pentru prima dată de când marele artist Mirel Manea este directorul Filarmonicii Botoșani, membrii orchestrei au urcat pe scenă fără să fie ”țiplă”, fiind pentru prima dată când îndrăgiții instumentiști și-au permis să renunțe la ținuta ireproșabilă prin care își arată respectul față de public. Dar asta pentru că pe scena de la ”Nicolae Iorga” au urcat alături de Vița de Vie, iar în public au fost multe persoane care emanau rock și toată lumea a vrut să fie altceva, atât artiștii, cât și spectatorii.

Dacă ar fi fost un concert în aer liber, atmosfera ar fi fost incendiară. La Botoșani respectul pe care îl impune Filarmonica ”George Enescu” publicului este uriaș și parcă ești țintuit în scaun pe tot parcursul concertului pentru a admira o orchestră de vis. Vița de Vie a reușit să rupă publicul botoșănean din această transă, ajutată de Filarmonica locală care a avut atitudine rock și de un dirijor care s-a făcut îndrăgit de la primul pas pe scenă. Finalul concertului Vița de Vis Simfonic a fost trăit în picioare de TOATĂ sala.

Adrian Despot a acordat perfect Filarmonica Botoșani pentru a oferi o simbioză perfectă în cel mai rock eveniment din mandatul de director al lui Mirel Manea.