Prima pagină » VIDEO Alexandru Brădățan a făcut spectacol la Balul Gospodarilor Bucecea. Gheorghiu și 430 de gospodari au sărbătorit îmbrăcați românește  
Știri locale

VIDEO Alexandru Brădățan a făcut spectacol la Balul Gospodarilor Bucecea. Gheorghiu și 430 de gospodari au sărbătorit îmbrăcați românește  

Cum e să vezi 430 de gospodari care dansează în același timp pe muzică populară cântată de Alexandru Brădățan? Un spectacol total, așa cum a fost la Balul Gospodarilor organizat de Primăria Bucecea și primarul Angel Gheorghiu.

Evenimentul a fost organizat la Forest Event și reprezintă o lecție de cum să ai un spectacol cu adevărat reușit din toate punctele de vedere.

Gospodarii din Bucecea au sărbătorit alături de invitații speciali ai primarului Gheorghiu și care au respectat atât ținuta evenimentului, cât și modul în care s-au distrat gospodarii din orașul de lângă râul Siret. Subprefectul Paula Cojocariu-Berențan, senatorul Lucian Trufin, deputatul Dan Șlincu, dar și primarii Sorin Gângă și Verginel Gireadă, toți au dansat alături de gospodarii din Bucecea fiind îmbrăcați în cămăși tradiționale.

Gheorghiu l-a avut alături la acest eveniment și pe consilierul județean Andron Țâmpău, fostul primar al orașului Bucecea pentru mai multe mandate, dar și pe alți doi buceceni care ocupă funcții de conducere în Botoșani, respectiv Bogdan Varasciuc, directorul Modern Calor, și Remus Dulgheru, directorul Registrului Auto Român Botoșani.