Prima pagină » Borfotină a semnat pentru asfaltări 10,1 milioane lei pe drumurile din Cristești. Urmează drumul din Schit Orășeni spre DJ 208
Administrație

Borfotină a semnat pentru asfaltări 10,1 milioane lei pe drumurile din Cristești. Urmează drumul din Schit Orășeni spre DJ 208

Proiectele de dezvoltare din Cristești încep să dea roade și intră în implementare.

Primăria comunei Cristești a anunțat semnarea contractului pentru proiectul de ”Modernizare și asfaltare drumuri de interes local în comuna Cristești, județul Botoșani”, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Primarul Lucian Borfotină a precizat că valoarea totală a acestui proiect este de 10,19 milioane lei și că reprezintă un pas important în direcția îmbunătățirii infrastructurii rutiere din comuna Cristești care va aduce beneficii semnificative locuitorilor noștri.

”Dorim să ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de lucrările de modernizare care vor avea loc în perioada următoare. Înțelegem că aceste lucrări pot aduce anumite deranjamente temporare, dar suntem hotărâți să depunem toate eforturile pentru a minimiza aceste inconveniente și pentru a finaliza proiectul în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, în perioada imediat următoare, este planificată semnarea contractului pentru proiectul de ”Modernizare drumuri de interes local în localitatea Schit Orășeni, comuna Cristești, județul Botoșani”. Sectorul de drum ce va intra în modernizare în acest an este cuprins între DJ 208 C și centrul satului, pentru a asigura o legătură mai bună și mai sigură pentru comunitatea din Schit Orășeni”, a declarat Lucian Borfotină.