Prima pagină » Realizatorul Wild Carpathia a vizitat standul Botoșani de la Târgul de Turism al României. Avem stand și la Tourism and Travel Expo din Chișinău
Economic Știri locale Visit Botoșani

Realizatorul Wild Carpathia a vizitat standul Botoșani de la Târgul de Turism al României. Avem stand și la Tourism and Travel Expo din Chișinău

Municipiul Botoșani este prezent, pentru prima dată în istoria lui, la două târguri de turism simultan la București și Chișinău.

În perioada 15 – 18 februarie 2024, la ROMEXPO București are loc principalul eveniment din industrie, ediția de primăvară a Târgului de Turism al României iar municipiul #BOTOȘANI este printre expozanți.

Cu ”visit Botoșani” a fost primit și Charlie Ottley, jurnalistul britanic pe care românii îl îndrăgesc pentru documentarele Wild Carpathia și Flavours of Romania.

”La standul destinat municipiului reședință de județ, potențialii vizitatori pot primi informații, materiale de prezentare, obiecte promoționale sau broșuri de la colegii din cadrul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT). La dispoziția vizitatorilor sunt puse și produse din zona noastră. Evenimentul se desfășoară în Pavilionul B2”, se precizează pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Botoșani.

Totodată, începând de astăzi municipiul #BOTOȘANI este reprezentat și la MOLDEXPO, la cea de-a 27-a ediție a expoziției internaționale specializate „Tourism and Travel Expo”.

În Pavilionul Central al Centrului Național de Expoziții MOLDEXPO, din Chișinău – Republica Moldova, în perioada 16 – 18 februarie 2024, vizitatorii pot afla mai multe informații despre pământul botoșănean încărcat de istorie și cultură, fiind așteptați să se bucure de frumusețile acestor locuri!

Municipiul Botoșani este o prezență constantă în rândul expozanților de la târgurile de turism din România, Republica Moldova și Polonia, iar asta se regăsește în creșterea interesului agențiilor de turism pentru orașul lui Mihai Eminescu și Nicolae Iorga.

De câțiva ani este o agenție de turism care pe timpul verii are câte un autocar săptămânal cu  turiști care ajung în Botoșani, iar o agenție aduce turiști la Paști, 1 Decembrie, Crăciun, Revelion și Revelion pe rit vechi, din 2024 sunt 10 agenții de turism care au anunțat că ne includ în ofertele lor turistice în urma discuțiilor cu Florentina Ghiorghiță, directorul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică a municipiului Botoșani.