Prima pagină » VIDEO Interviu Costel Șoptică: ”PSD are probleme mai mari. Doamna Federovici 14 ore la DNA, domnul Andrei probleme de legalitate sau moralitate”
Administrație Politică Știri locale

VIDEO Interviu Costel Șoptică: ”PSD are probleme mai mari. Doamna Federovici 14 ore la DNA, domnul Andrei probleme de legalitate sau moralitate”

Cine candidează de la PNL la Consiliul Județan și la Primărie? Demisionează sau nu? Desființarea organizației municipale a adus și discuția schimbării?

Deputatul Costel Șoptică este președintele Partidului Național Liberal Filiala Botoșani, iar de o săptămână se vorbește despre schimbarea sa din funcția de preșdinte cu omul de afaceri Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț.

Iftime a intrat oficial în partid abia marți seară, când a fost validată adeziunea. Costel Șoptică susține că discuțiile din PNL nu fac altceva decât să avantajeze PSD care traversează la Botoșani o perioadă nefastă în urma anchetelor DNA de la nivelul Consiliului Județean și Spitalului Județean, iar ultima de la nivelul Primăriei municipiului Botoșani, direct vizat fiind primarul Cosmin Andrei.

”O dihanie a stârnit o dihonie în PNL, fără să aibă substanță, fără să fie ceva real și palpabil, cei avantajați sunt doar cei din PSD. PSD are probleme mari. Doamna Federovici a stat 14 ore la DNA Suceava, iar noi suntem ocupați de cine și cum vine în PNL. Primarul Andrei, în loc să discutăm despre probleme de moralitate sau legalitate, discutăm despre ce se întâmplă în PNL”, a declarat Costel Șoptică.

Acesta a precizat că el este singurul președinte ales de liberali prin vot direct în iulie 2021, nu demisionează din această funcție, va face echipă cu Valeriu Iftime pentru binele PNL Botoșani, dar a făcut anunțuri extrem de importante și în ceea ce privește candidaturile la Primăria și Consiliul Județean din partea liberalilor.

Urmăriți interviul VIDEO cu deputatul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani: