Prima pagină » Studenți ai USV Iași pe podim la tir cu arcul
Știri locale

Studenți ai USV Iași pe podim la tir cu arcul

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) anunță câștigarea primelor medalii la tir cu arcul de către studenții săi legitimați la ACS-USV Iași, clubul sportiv al universității ieșene. Veștile grozav de bune vin de la studenții noștri implicați în activități sportive, la nivel de performanță. Rezultatele Campionatul Național Indoor la tir cu arcul au adus locul I și al II-lea la arc compound senioare și locul I echipe mixte seniori. Tinerele sportive studiază Peisagistica în cadrul facultății de Horticultură a USV Iași.

 Prima competiție din cadrul Campionatului Național Indoor la  tir cu arcul din 2024, desfășurat la Aninoasa a reprezentat și primele medalii de aur și argint pentru ACS – USV Iași, prin studentele Alexandra Creangă, Ana Traistaru, Sandu Gabriel – antrenori Geanina Ivu, antrenor coordonator Cezar Alexandrescu”, a transmis prof. univ. dr. Vasile Stoleru, prorector cu activitățile sociale.

USV Iași încurajează și susține performanța academică și sportivă oferind propriilor studenți, tinerilor în general, oportunități și cadrul necesar activităților de acest fel, echipa de fotbal a studenților activând în Liga a IV-a.  De asemenea, medaliată cu aur este studenta Maria Andone, multiplă campioană la aruncarea greutății, legitimată la ACS-USV Iași.

USV Iași a dat tonul păstrării vârfurilor sportive la Iași prin susținerea atât a  performanței academice cât și pe cea sportivă. Alături de bursele de studiu, merit și de performață, USV Iași oferă și burse speciale pentru activităţi extracurriculare sportive/cultural-artistice, în valoare de 900 lei pe lună.

Departamentul de Promovare – Comunicare USV Iași,

06.02.2024

Video