Prima pagină » 12 concerte DE VIS: Cargo, Cenaclul Flacăra, Direcția 5, Vița de Vie, Compact, Bere Gratis, Cristian Mandeal
Știri locale Visit Botoșani

12 concerte DE VIS: Cargo, Cenaclul Flacăra, Direcția 5, Vița de Vie, Compact, Bere Gratis, Cristian Mandeal

Filarmonica ”George Enescu” Botoșani, condusă de marele artist Mirel Manea, a pregătit o serie de 12 concerte incredibile în perioada februarie-iunie.

De la Cristian Mandeal, la Cargo, de la Tiberiu Soare la Direcția 5, de la Concertino Band la Cenaclul Flacăra, de la Bere Gratis la Paul Ciuci și Compact, toate aceste nume vor concerta la Botoșani alături de talentații instrumentiști ai Filarmonicii ”George Enescu”.

Nume care vor face din nou din Botoșani centrul atenției la nivel național.

16 februarie Valentines Day – Concertino Band

23 februarie Direcția 5 Simfonic – De Dragobete iubește românește

1 martie Vița de Vie Simfonic – Iubesc femeia!

22 martie Musica da Oscar – Omaggio a Ennio Morricone

5 aprilie Tiberiu Soare – Cesar Franck/Symphony in d minor

12 aprilie Cenaclul Flacăra & Filarmonica

19 aprilie CARGO Rock Simfonic

2 mai Cristian Mandeal – Mozart

19 mai Bere Gratis Symphonic – Primul dans 25 ani

24 mai David Crescenzi – Brahms Symphony no.2

14 iunie Paul Ciuci COMPACT Simfonic – Nostalgia Rock ”Vă invitãm la FILARMONICA BOTOȘANI, cea cu seri pline de pasiune, romantism şi magie!  Rețeta noastră pentru fericire este un bilet la concertele noastre! Fiecare lunã din an are specificul şi frumusețea ei însa luna Februarie ocupã un loc aparte in inimile tuturor, fiind perioada în care sărbătorim dragostea. Acesta este un motiv suficient pentru noi sã ne provoace în a crea proiecte frumoase, inedite şi deosebite pentru botoșăneni. Pânã la intrarea în vacanța estivalã, vã elaborãm un program cu foarte multe concerte clasice, urmat apoi de cele romantice și moderne, ce vă vor purta pe valurile sonore ale unor stiluri muzicale uneori diferite, dar totuși cu același scop comun: cel de a transpune o categorie cât mai mare şi diversificatã a publicul în atmosfera relaxantă și fascinantă a spectacolelor noastre”, a transmis Filarmonica Botoșani, condusă de marele artist Mirel Manea.