Prima pagină » Rhodos este noua destinație charter din această vară de la Aeroportul Salcea
Știri locale

Rhodos este noua destinație charter din această vară de la Aeroportul Salcea

Sursa foto: obiectivdesuceava.ro

Un program al curselor charter pentru sezonul de vară a fost publicat pe site-ul aeroportului sucevean și din el rezultă că în zilele de luni, miercuri, joi și duminică vor fi curse spre Antalya.

O destinație inedită până acum pentru Aeroportul Salcea din Suceava va fi celebra insulă grecească Rhodos, cursele charter urmând a fi operate în perioada 9 iunie – 22 septembrie de către compania Fly Lili. Spre Rhodos au mai fost curse Ryanair în urmă cu câțiva ani de pe aeroportul Salcea.

Dacă anul trecut curse spre Antalya au fost operate de compania basarabeană HiSky (2), Air Bucharest (3), Tarom (1) și Corendon Airlines (1), anul acesta Fly Lili va opera două curse charter spre Antalya în zilele de joi și duminică iar în zilele de luni și duminică vor fi operate de Corendon Airlines iar Pagasus Airlines va opera chartere spre Antalya în zilele de miercuri. Spre Heraklion nu vor mai fi două curse cum au fost vara trecută, ci va fi doar una, cel puțin deocamdată, și va fi operată de către compania Sky Expres în fiecare zi de marți, având perioada de operare 11 iunie – 24 septembrie.

SURSA: obiectivdesuceava.ro