Prima pagină » VIDEO Valeriu Iftime: Dacă asta este părerea tinerilor despre județul lor, managementul local a eșuat! Eu NU VREAU să mai privesc cum tinerii pleacă nemulțumiți
Politică

VIDEO Valeriu Iftime: Dacă asta este părerea tinerilor despre județul lor, managementul local a eșuat! Eu NU VREAU să mai privesc cum tinerii pleacă nemulțumiți

Iată unde ne-a adus “experiența” în administrație la Botoșani! Dacă asta este părerea tinerilor despre județul lor, dacă ei răspund atât de vehement că nu văd nicio oportunitate, înseamnă că managementul local a eșuat complet! Eu unul NU VREAU să mai privesc cum tinerii pleacă nemulțumiți în alte județe sau chiar în străinătate din cauza eșecului administrației și a modului cum unii înțeleg să trateze județul. Tăiatul de panglici nu oprește „exodul”! Ipocrizia cu care unii vorbesc despre accelerarea dezvoltării stârnește hohote de râs și apoi de plâns. Care dezvoltare? Cu cine?

Mi-e teamă că o să ajungem un județ atât de îmbătrânit, încât în câțiva ani dezvoltarea va fi un ideal imposibil de atins.

Schimbarea sunteți voi! Doar împreună putem opri acest „exod” trimițându-i acasă pe toți cei care au eșuat și au confundat județul cu proprietatea lor personală!