Prima pagină » Federovici după 14 ore la DNA: ”Povestea vieții se scrie zilnic. Poți face istorie! Fă ca faptele să conteze!”
Politică

Federovici după 14 ore la DNA: ”Povestea vieții se scrie zilnic. Poți face istorie! Fă ca faptele să conteze!”

Aproape 14 ore au durat audierile Doine Federovici, președintele PSD Botoșani și al Consiliului Județean, la Direcția Națională Anticorupție Suceava în dosarul angajărilor pe șpăgi la Spitalul Județean ”Mavromati”.

După cele aproape 14 ore de audieri, Federovici a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de încredere în sine… sau un mesaj către cineva anume.

””Povestea vieții se scrie zilnic, filă cu filă, rând cu rând…Poți face istorie, poți trăi frumos, poți trăi măreț! Fă ca faptele să conteze!” Frumos să vă fie weekend-ul!”, este mesajul postat de președintele CJ și al PSD.

Tot astăzi a fost audiat la DNA și primarul Cosmin Andrei, în dosarul angajării unei singure persoane la Direcția de Impozite și Taxe Locale, fiind pus sub control judiciar pentru 60 de zile. După audierile de la DNA, care au durat doar câteva ore, primarul Andrei a postat pe Facebook faptul că s-a autosuspendat din toate funcțiile de conducere din PSD.

DNA nu a anunțat nicio măsură luată față de Doina Federovici după audierile maraton.