Prima pagină » Moartea lui Tiberiu Nichiteanu a paralizat de durere PNL Botoșani. ”Nu îmi vine să cred că Tibi nu mai este” ”Un copil bun”
Știri locale

Moartea lui Tiberiu Nichiteanu a paralizat de durere PNL Botoșani. ”Nu îmi vine să cred că Tibi nu mai este” ”Un copil bun”

Liberalii botoșăneni au rămas îmnărmuriți de durere la primirea vestii morții lui Tiberiu Nichiteanu, consilier județean PNL, la doar 38 de ani.

Deputatul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, a spus că a primit vestea ca o lovitură.

”Nu îmi vine să cred că Tibi nu mai este printre noi, că un tânăr de 38 de ani a murit. Era fericit, s-a căsătorit în urmă cu doi ani, avea drumul său frumos și totul s-a oprit atât de brusc. Trecerea lui în neființă a îndurerat familia colegului nostru Viorel Nichiteanu, tatăl lui Tiberiu și primarul comunei Rădăuți-Prut, și întregul PNL Botoșani. Dumnezeu să-l ierte și condoleanțe familiei”, a transmis Costel Șoptică.

Și Ionică Nechifor, secretarul general al PNL Botoșani și director al Stațiunii Popăuți, a transmis un mesaj de condoleanțe familiei Nichiteanu. ”Doamne, Dumnezeule! Am aflat și parcă nu pot să cred! Câtă durere în familia lui, în familia Nichiteanu. Era un copil bun, un fermier adevărat și a fost alături de mine la toate acțiunile pe care le-am făcut, atât la Târgul agricol, cât și la Balul fermierilor. Se implica în tot ce ținea de binele fermierilor botoșăneni. Condoleanțe familiei! Dumnezeul să-l odihnească în pace!”, a declarat și Ionică Nechifor.