Prima pagină » Un fost deputat PSD: ”Scandaluri cu angajările… cumnatul lui Budăi, soția lui Pătrăuceanu, soția lui Lupașcu. Și-au pos soțiile, amantele, iubitele”
Politică

Un fost deputat PSD: ”Scandaluri cu angajările… cumnatul lui Budăi, soția lui Pătrăuceanu, soția lui Lupașcu. Și-au pos soțiile, amantele, iubitele”

Un fost deputat PSD își acuză colegii că și-au angajat la stat soțiile, amantele, iubitele și cumetrele.

Fostul deputat PSD Răzvan Rotaru a lansat acuzații dure la adresa foștilor săi colegi social-democrați din Botoșani. Prezent într-o emisiune la Tele M, Rotaru a spus că PSD Botoșani este prins într-o succesiune de scandaluri legate de angajările la stat a rudelor și celor apropiați din conducerea partidului, dincolo de dosarul penal privind angajările pe șpăgi la Spitalul Județean.

”Scandaluri cu angajările făcute în instituțiile din subordinea Consiliului Județean sau a Primăriei Botoșani, plus alte instituții deconcentrate în care cumnatul lui Mariu Budăi, soția lui Costel Pătrăuceanu, soția lui Costel Lupașcu, toate neamurile … membrii PSD și-au pus soțiile, amantele, iubitele, cumetrele și mamele cumetrelor. Și ne mai mirăm că tinerii nu vin în Botoșani”, a declarat Răzvan Rotaru.

 Liderul MRS a precizat că fostul său partid, PSD Botoșani, este condus acum cu politica pumnului băgat în gură de către Doina Federovici.

”Cât am fost în PSD am văzut organizații care funcționau foarte bine. Am văzut organizații în țară, gen Bistrița, în care liderii sunt oameni tineri, inclusiv de-o seamă cu doamna președinte Doina Federovici, au fost colegi de generație, dar au o altă mentalitate, o altă abordare, nu politica pumnului în gură. Ședințele sunt făcute doar cu membrii de partid care spun ”Da, șefa!”, ”Da, șefu!”, de asta nu merg lucrurile. La Botoșani totul s-a bazat pe nepotisme, angajări, soția, iubita, amanta, vărul, cumătrul”, a completat Rotaru.

250x250x

250x250x