Prima pagină » Rotaru a început să-l toace pe Budăi: ”Este cel mai mare mincinos. A mințit populația țării. Suntem un județ sărac și cu mare aport al domnului fost ministru”
Politică

Rotaru a început să-l toace pe Budăi: ”Este cel mai mare mincinos. A mințit populația țării. Suntem un județ sărac și cu mare aport al domnului fost ministru”

Fostul deputat Răzvan Rotaru, președintele partidului Mișcarea România Suverană, și-a atacat fostul coleg din PSD, ex-ministrul Marius Budăi.

Prezent într-o emisiune la Tele M, Rotaru a spus că fostul ministru a mințit populația din funcția de demnitar și că are un merit la faptul că județul Botoșani este printre cele mai sărace din țară.

”Suntem un județ foarte sărac, cu cele mai mici salarii și cele mai mici pensii cu marele aport al domnului fost ministru Marius Constantin Budăi, cel care se bate cu pumnul în piept de fiecare dată să se luptă pentru părinții și bunicii noștri.  Omul acesta este cel mai mare mincinos. A mințit populația țării de fiecare dată. Funcția te schimbă, câteodată, iar pe unii oameni funcția i-a schimbat prost”, a declarat Răzvan Rotaru.

Președintele MRS Botoșani a precizat că și-ar dori ca Marius Budăi să fie candidatul PSD la alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

”Eu sincer mi-aș dori ca domnul Budăi să meargă la CJ. Să explice cetățenilor din județ și bunicilor și părinților câtă treabă a făcut dumnealui la ministerul Muncii”, a concluzionat Rotaru, în emisiunea de la Tele M.