Prima pagină » Șoptică și Nechifor, ședințe cu liberalii din Pomârla, Ibănești, Cristinești, Suharău și Hudești. ” Am găsit liberali muncitori, pregătiți pentru alegerile din 2024”
Știri locale

Șoptică și Nechifor, ședințe cu liberalii din Pomârla, Ibănești, Cristinești, Suharău și Hudești. ” Am găsit liberali muncitori, pregătiți pentru alegerile din 2024”

Liderii PNL Botoșani au început să se întâlnească la nivel local cu organizațiile comunale. Deputatul Costel Șoptică, președintele PNL, și Ionică Nechifor, secretarul general al PNL, au mers în organizațiile din nordul județului.

”Începând de astăzi, împreună cu Secretarul General al PNL Botoșani, domnul Ionică Nechifor am dat startul vizitelor de lucru în organizațiile PNL din județ. M-am revăzut cu #liberalii din Pomârla, Ibănești, Cristinești, Suharău și Hudești.  Cu acest prilej am discutat și dezbătut chestiunile politice la zi, atât cele de la nivel național cât și cele de pe plan local. În plus, în cadrul ședințelor reprezentanții acestor comunități au ridicat probleme administrative în ideea de a găsi împreună #soluții spre a facilita bunul mers al lucrurilor din fiecare comună din Botoșani. Sunt bucuros să constat că în organizațiile PNL vizitate astăzi am găsit liberali muncitori, determinați și pregătiți pentru alegerile din 2024”, a declarat Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani.

Acesta a precizat că PNL este în creștere la nivelul județului Botoșani din punct de vedere organizatoric.

”Întreaga echipa PNL din Județul Botoșani este în #creștere, se consolidează pe zi ce trece tot mai mult și avem un scop comun, acela de a duce fiecare comună din județ la cele mai înalte standarde #europene, fie că vorbim de locuri de muncă bine plătite, de educație și #ajutor pentru elevi și profesori sau despre sistemul sanitar, agricultură, infrastructură, dezvoltare rurală și urbană.

Toate acestea sunt extrem de #importante pentru noi #liberalii și pentru toți membrii comunităților din Județul Botoșani, de aceea sunt convins că împreună, uniți în aceeași direcție vom #reuși să ducem la bun sfârșit toate cele ce ni le-am propus.

Așadar dragi colegi, mergem împreună mai departe! Botoșaniul este o PRIORITATE!”, a concluzionat Costel Șoptică.