Prima pagină » FOTO Așa va arăta Grădina de vară a Teatrului Eminescu: 285 locuri, acoperiș retractabil, sală de conferințe
Administrație Știri locale

FOTO Așa va arăta Grădina de vară a Teatrului Eminescu: 285 locuri, acoperiș retractabil, sală de conferințe

Primăria municipiului Botoșani va scoate la licitație modernizarea Grădinii de vară a Teatrului ”Mihai Eminescu” alături de spațiul verde din fața teatrului, după ce va primi în decembrie proiectul tehnic de la proiectant.

Primarul Cosmin Andrei a declarat, la televiziunea Tele M, că proiectul tehnic este realizat de acelașii proiectant ca și la Teatrul Eminescu.

”Proiectul tehnic trebuie să îl predea în decembrie, apoi scoatem la licitație execuția, termenul fiind de două-trei luni pentru finalizare. Grădina de vară va avea acoperiș retractabil, 285 de locuri, la subsol sală de conferințe pentru lansări de carte, evenimente culturale nu crâșmă, acces din Teatrul Mihai Eminescu pe scenă”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Acesta a precizat că și Grădina de vară va avea aceeași culoare ca și Teatrul ”Mihai Eminescu” și că spațiul verde din fața acestei instituții va fi refăcut în același proiect.

”Vom restaura și bustul marelui poet, nu putem să îl lăsăm așa”, a completat primarul Cosmin Andrei.