Prima pagină » Sunt chemați la evenimente în toată Moldova și acum au pregătit trei decoruri de vis pentru ședințele foto de Crăciun
Știri locale

Sunt chemați la evenimente în toată Moldova și acum au pregătit trei decoruri de vis pentru ședințele foto de Crăciun

Ramona și Bogdan Todireanu sunt doi dintre cei mai cunoscuți artiști foto-video din județul Botoșani, iar profesionalismul lor a făcut să fie chemați la evenimente în toate județele Moldovei.

Tineri, joviali și profesioniști, soții Todireanu dețin RBT Media, una dintre companiile de top în domeniul prestărilor de servicii foto-video pentru evenimente.

Aceștia au anunțat deja că au realizat trei decoruri de vis pentru ședințele foto de Crăciun și au dat startul și rezervărilor.

”Primul fundal este despre familie  Despre acea primă dimineață cu zăpadă, când ne lipeam nasul de geamul aburit și ne luăm familia să facem primul om de zăpadă. Al doilea fundal este despre simplitate și natură, să ne aducem aminte să o respectăm. Al treilea fundal este despre copilărie, despre puterea de a da viață lucrurilor, despre stat la pândă să îl prindem pe Moșul în timp ce ne lasă cadoul”, este descrierea decorurilor de vis ale RBT Media.

Durata unei ședințe foto este de 40 de minute, programările fiind posibile de luni până duminică, în intervalul 12.00 – 20.00, din oră în oră. Veți primi 30 de fotografii la alegere, editate, livrate într-o galerie online privată.

Ședințele se adresează familiilor cu maxim 5 membri. Pentru familiie mai numeroase (bunici/alte rude de gradul 1) se percepe o taxă.

Detalii prin mesaj privat sau telefon / whatsapp 0751216182.