Prima pagină » 5 milioane lei fonduri de mediu pentru reabilitarea Școlii Bajura, structură a Școlii ”Leon Dănăilă”
Administrație

5 milioane lei fonduri de mediu pentru reabilitarea Școlii Bajura, structură a Școlii ”Leon Dănăilă”

Primăria orașului Darabani reușește să obțină o nouă finanțare pentru o investiție în structura locală de învățământ.

Primarul Mihai-Alin Gîrbaci a anunțat că un nou proiect de investiții a primit finanțare, este vorba despre reabilitarea și modernizarea Școlii Bajura, structură a Școlii Gimnaziale „Leon Dănăilă” Darabani, care va beneficia de o finanțare a Agenției Fondului de Mediu.

”Investiția este absolut necesară, având în vedere faptul că structura clădirii necesită intervenții și reabilitare termică fapt pentru care și activitatea didactică este relocată. Valoarea totală a investiției este de aproximativ 5 milioane de lei, iar proiectul este publicat în licitație publică, cu termen de înscrieri pentru constructori până la începutul lunii noiembrie. Mulțumesc pentru înțelegere conducerii unității de învățământ, cadrelor didactice cât și întregii comunități bajurene. Suntem cu toții de acord că nu putem implementa proiectele de investiții decât cu sacrificii și îngăduință din partea tuturor”, a declarat primarul Mihai Alin Gîrbaci.

Orașul Darabani are proiecte de investiții fără precedent în ultimii 30 de ani, de la rețeaua de drumuri locale, la investiții în unitățile de învățământ, iluminat, protecția mediului.