Prima pagină » Proiectul „FII ȘI TU EROU! MERGI CU AUTOBUZUL” a pornit. Primăria și Eltrans promovează transportul în comun
Știri locale

Proiectul „FII ȘI TU EROU! MERGI CU AUTOBUZUL” a pornit. Primăria și Eltrans promovează transportul în comun

Botoșani își deschide porțile către o excursie educațională de excepție, proiectul „Fii și tu erou! Mergi cu autobuzul”, un parteneriat între Primăria municipiului și compania Eltrans SA.

Acesta nu este doar un simplu proiect, ci o chemare către fiecare copil din clasele 1-4 să devină pionier al schimbării. Să urce la bordul autobuzului și să pornească într-o călătorie a cunoașterii și responsabilității, unde fiecare stație este o oportunitate de învățare și fiecare călătorie este o șansă de a face lumea din jur mai bună.

Scopul acestui proiect este măreț – nu doar să învățăm copiii cum să utilizeze autobuzul, ci și să le cultivăm conștiința ecologică și responsabilitatea față de comunitatea din care fac parte.

„Nu doar începem o călătorie cu autobuzul, ci și o călătorie spre un oraș mai bun, mai verde. Acești mici eroi ai autobuzului sunt atât viitorul, cât și prezentul comunității noastre. Ne dorim ca ei să devină modele pentru ceilalți și să ne arate cum pasiunea și încrederea pot schimba lumea”, a declarat cu încredere primarul Cosmin Ionuț Andrei.

Acest proiect se va desfășura în parteneriat cu Eltrans și cu mai multe unități de învățământ de pe raza municipiului în perioada 16-30 noiembrie.