Prima pagină » Prefectul Cornilă a convocat șefii structurilor MAI pentru stabilirea măsurilor de siguranță publică
Administrație Știri locale

Prefectul Cornilă a convocat șefii structurilor MAI pentru stabilirea măsurilor de siguranță publică

Ședință operativă cu șefii structurilor aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne din județul Botoșani. Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, a convocat, în această dimineață, o ședință operativă cu șefii structurilor aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne din județul Botoșani.

La întălnirea de lucru au participat Comisar șef Costîn Tudor – Împuternicit șef al IPJ Botoșani, colonel Petru Pălimariu – Prim Adjunct al Inspectorului Sef  ISU Botoșani, Comisar șef Narcis Ivolschi – șef Birou Prevenirea și Combaterea Migrației Ilegale și Infractionalității Transfrontaliere și colonel Cristian Boariu – Inspector şef – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani.

În cadrul ședinței au fost prezentate principalele măsuri de ordine și siguranță publică dispuse de structurile MAI din județul Botoșani în această perioadă, urmărind ca evenimentele cultural-sportive cu participare numeroasă să se desfășoare în condiții de siguranță.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu le-a solicitat șefilor inspectoratelor județene să continue și să intensifice eforturile pentru combaterea fenomenului infracțional din județul nostru în scopul menținerii unui climat de ordine și siguranță pentru botoșăneni.

” Trebuie să acționăm preventiv și să fim atenți la evoluțiile infracționale, la riscurile de securitate și de siguranță publică. Este o prioritate prevenirea și combaterea pericolelor ce pot afecta educația tinerilor, atât în mediul educațional cât și în afara lui” a declarat prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă.