Prima pagină » Silegeanu râde de primarul Andrei și PSD: ”Se laudă unii pe alții cât de buni și de neînlocuit sunt”
Politică

Silegeanu râde de primarul Andrei și PSD: ”Se laudă unii pe alții cât de buni și de neînlocuit sunt”

Cătălin Silegeanu:

News Alert prin presa ca PSD-ul si-a ales presedintele municipal in persoana domnului primar in functie ,Cosmin Andrei, si vicepresedinte executiv , tocmai pe varul sau , viceprimarul Bogdan Buhaianu, care niciodata nu rezolva problemele cu care se confrunta botosanenii.

Toti vorbesc frumos intre ei , se lauda unii pe altii cat de buni și de neinlocuit sunt , insa cand vine vorba de prezentarea unui plan concret prin care sa faca din Botoșani, un judet atractiv pentru investitori, de găsirea unor solutii prin care tinerii sa nu mai fie lasati sa caute un trai departe de casa, de redresarea sistemul medical care schiopateaza si de oferirea unui sistem educational decent, totul este pus pe pauza , în stand-by, de către minunatii noștri aleși, care par sa se concentreaze doar pe „sfantul partid” care le ofere aceste functii politice si administrative , de care se bucura asemeni unor copii cu jucariile primite în dar.

Cred ca e specific PSD-ului acest tip de pupaturi , unii pe altii , si laude tot intre ei.Este pacat ca PSD-ul s-a intrecut in oferte pentru pensionari , incercand sa cumpere segmentul cel mai activ la alegeri , insa nu a gasit nici o solutie pentru a mentine tinerii in judet.

Astazi s-au umplut retelele de socializare cu pupaturi si felicitari catre dl. Primar in functie ,Cosmin Andrei, de a fi ales ca presedinte a Organizatiei Municipale . Toti care il felicita lucreaza in aparatul de stat , avand cate un interes ascuns , sub nici o forma cel de a fi acolo pentru binele cetateanului si a oferi `un trai mai bun` cum se laudau ei in 2020.

Am izbucnit in ras cand parca `rugat` era sa candideze la alegerile locale din 2024 pentru aceeasi functie. Pai PSD-ul indiferent de candidat , electoratul voteaza partidul , nu omul. Din punctul meu de vedere, acest om ar trebui sa lase ceva in urma sa dupa doua mandate de viceprimar si una de primar. Ca Viceprimar nici eu nu il stiam cu toate ca a fost 8 ani , insa activitatea a lasat de dorit, întrucât nu s-a remarcat cu niciun proiect autentic care sa îl ținem minte, sa fi fost gândit și proiectat de primar pentru cetățenii care l-au ales. Ca si candidat imi amintesc ca era cu cizme la fiecare ploaie.

Ca si Primar il vad in fotografii pe langa un utilaj ce asfaleaza 300 m de straduta , sau mergand la Teatrul Mihai Eminescu si promitand finalizarea sa . In rest, cred ca o sa-l mai vedem pe teren printre cetateni in 2024 , cand iarasi va cere voturile botosanenilor , promitand multe proiecte care din pacate vor rămâne doar la stadiul de promisiune.Ca doar la asta se pricepe cel mai bine, de a cere votul cetatenilor pentru a sta comod încă 4 ani pe fotoliul călduț și confortabil de primar. Fiind vorba de organizația municipală, în noua structură de conducere au intrat cu precădere consilieri locali și șefi de la societățile și instituțiile Consiliului Local, în frunte cu primar și viceprimar. Nu lipsesc însă nici directori de la unități ale Consiliului Județean sau cu subordonare guvernamentală. Ce e drept la PSD se obisnuieste sa nu existe concurenta pe posturi , numarul candidatilor fiind acelasi cu al functiilor , iar daca cineva se razvrateste sau are o alta parere imediat este eliminat.