Prima pagină » Marius Budăi îl felicită pe premierul Ciolacu și îi mulțumește lui Nicholas Schmit, comisarul pentru Muncă: ”Social-democrat adevărat alături de poporul român”
Administrație Politică Știri locale

Marius Budăi îl felicită pe premierul Ciolacu și îi mulțumește lui Nicholas Schmit, comisarul pentru Muncă: ”Social-democrat adevărat alături de poporul român”

Deputatul botoșănean Marius Budăi, fost ministru al Muncii, îl felicită pe premierul Marcel Ciolacu pentru rezultatul negocierilor la nivelul Comisiei Europene.

”Rezultatul obținut de premierul Marcel Ciolacu la Bruxelles arată că social-democrații au puterea de a negocia cu demnitate. Eliminarea din PNRR a pragului procentual din PIB(9,4%) pentru pensii este un succes major al României, în care am crezut și pentru care m-am bătut ca ministru al Muncii. Pensiile părinților și bunicilor noștri, după o viață de sacrificii, nu sunt ajutoare sociale, cum susțin unii cu cinism, ci drepturi câștigate și meritate, pentru care PSD va continua să lupte”, a declarat Marius Budăi.

Fostul ministru al Muncii a ținut să transmit un mesaj de mulțumire unui oficial european pe care l-a numit ”un social-democrat adevărat care a fost alături de poporul român”.

”Deasemenea, trebuie să mulțumesc unui OM, unui social-democrat adevărat, care a fost alături de poporul român încă de la începuturile demersurilor noastre, Nicholas Schmit – comisarul pentru muncă. Thank you, Nicholas!”, a concluzionat singurul botoșănean ministru în două guverne diferite.