Prima pagină » Antreprenoarea Mihaela Stoiciuc și Relu Chiriac, cadru medical, s-au alăturat AUR Botoșani. ”Mischa” a semnat adeziunea în conferința de presă
Politică

Antreprenoarea Mihaela Stoiciuc și Relu Chiriac, cadru medical, s-au alăturat AUR Botoșani. ”Mischa” a semnat adeziunea în conferința de presă

Eusebiu Cilibiu, coordonator AUR Botoșani, reușește să își întărească echipa și să aducă nume sonore din business și medical. După ce a fost singura filiala vizitată de liderii centrali George Simion și Claudiu Târziu în timpul caravanei medicale, AUR Botoșani a reușit să aducă mai multe nume noi în partid, cele mai cunoscute fiind ale antreprenoarei Mihaela Stoiciuc Vasilică și a cadrului medical Relu Chiriac, cel care în ultimul episod de iarnă din acest an a ajutat prin telefon ca o tânără să nască acasă.

”Vreau să vă prezint noiii noștri colegi, de această dată oficial. Mihaela Viorica Stoiciuc Vasilică…dumneaei a ales să semneze adeziunea și ne bucurăm mult. Este foarte implicată pe partea civică, mai ales din pandemie, dumneavoastră o cunoașteți”, a declarat Eusebiu Cilibiu.  

”În mod normal toată lumea mă vede candidat la Primărie, dar încă nu am discutat”, a spus și Mihaela ”Mischa” Stoiciuc.

În ceea ce îl privește pe Relu Chiriac, acesta a a nunțat că are o experiență de 30 de ani în domeniul medical, din care 20 de muncă pe teren, pe ambulanță, iar 10 ani la dispeceratul 112, fiind unul dintre ”îngerii păzitori” ai botoșănenilor care sună în cazuri de urgență.

Chiariac a fost implicat în caravana medicală desfășurată de AUR în județul Botoșani, declarându-se impresionat de câteva cazuri de persoane din mediul rural care nu au mai avut parte de asistență medicală de specialitate niciodată.

Alături de Stoiciuc și Chiriac în AUR Botoșani au mai ajuns și alți câțiva traseiști politici cunoscuți pentru faptul că au vânat posturile publice și partidele în funcție de poziția în sondaje a fiecărui partid politic, trecând peste orice doctrină atât timp cât au primit câte un post bine remunerat din bani publici. Aceste personaje nu au adus niciun beneficiu județului Botoșani, deși au primit lefuri și indemnizații mai mult decât generoase, indiferent de instituțiile publice sau companiile administrației locale în care au activatm, iar acum au văzut că AUR stă bine în sondaje și speră la noi funcții publice în care să primească bani fără să facă nimic.