Prima pagină » Mirel Manea, invitat special la deschiderea Festivalului Internațional de Film de la Veneția
Știri locale

Mirel Manea, invitat special la deschiderea Festivalului Internațional de Film de la Veneția

Pentru el, limita este cerul! Marele artist botoșănean Mirel Manea, managerul Filarmonicii ”George Enescu” Botoșani, este invitatul special al deschiderii Festivalului Internațional de Film de la Veneția.

Astăzi, de Ziua Limbii Române, artistul de anvergură internațională va cânta la unul din cele mai importante festivaluri de film de pe planetă, iar toată lumea va ști că el rerezintă Botoșani, România.

”Cu ocazia deschiderii celei de-a 80-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Veneția, va avea loc evenimentul bijuterie „Marele Bal al Prinților și Prințeselor” pentru a încorona lista sărbătorilor și petrecerilor pline de farmec. Celebritățile și oaspeții de seamă sunt invitați la un Mare Bal inspirat de strălucirea și luxul elegant al Monte-Carlo”, a postat marele artist Mirel Manea pe contul său de Facebook.

De peste un deceniu, Mirel Manea nu mai trebuie să demonstreze că este un mare artist la nivel internațional, concertele sale de la Vatican, New York, Dubai, Bruxelles, Veneția, Monaco, Miami fiind mai mult decât suficiente pentru a confirma valoarea artistică.

De anul trecut, de când a preluat conducerea Filarmonicii ”George Enescu”, Mirel Manea își folosește toată puterea pentru a duce și orchestra filarmonicii, dar și Botoșani la un cu totul alt nivel.