Prima pagină » Transport gratuit la cele trei zile de festival ”Seri Eminesciene” plus zonă de campare pentru corturi
Știri locale Visit Botoșani

Transport gratuit la cele trei zile de festival ”Seri Eminesciene” plus zonă de campare pentru corturi

Organizatorii festivalului național ”Seri Eminesciene” au anunțat că botoșănenii care vor să participe în cele trei zile de festival vor avea transportul gratuit până la Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii ”Mihai Eminescu”.

”Vă comunicăm că, prin amabilitatea Consiliului Județean Botoșani, asigurăm transportul la Festival în cele trei zile. Îi așteptăm pe cei care doresc să vină în parcarea fin fața Consiliului Județean Botoșani la ora 17.00”, au anunțat organizatorii.

De asemenea, Primăria comunei Mihai Eminescu asigură tot gratuit zona de campare pentru corturi pe perioada festivalului național care se va desfășura la amfiteatrul Memorialului Ipotești.

Pe lângă tinerii din toată țara care se vor întrece cu câte două melodii de muzică folk, din care una obligatoriu pe versurile lui Mihai Eminescu, vor mai cânta Mircea Vintilă, Ada Milea, Trupa cu Valoare Adăugată, Cristian Dumitrașcu și Planul B, Ana Maria Ivan și Alexandru Matei, Țapinarii, Soul Serenade, Berti Barbera și Nicu Patoi, Storytellers Marcian Petrescu și Mihai Tacoi.

Vor fi track-uri cu food, bere artizanală și limonadă, cafea și produse tradiționale.

Organizatori sunt GAL Valea Bașeului de Sus și Memorialul Ipotești, cu sprijinul Consiliului Județean, Primăriei comunei Mihai Eminescu și Primăriei orașului Săveni.