Prima pagină » Ludovic Orban vine la Botoșani. Unul dintre cei mai cunoscuți lideri PNL a renunțat la tot pentru a intra în Forța Dreptei
Politică

Ludovic Orban vine la Botoșani. Unul dintre cei mai cunoscuți lideri PNL a renunțat la tot pentru a intra în Forța Dreptei

Președintele partidului Forța Dreptei vine sâmbătă la Botoșani. Ludovic Orban va susține o conferință de presă sâmbătă alături de noul lider al partidului său pe plan local.

Este vorba despre Viorel Iliuță, fost consilier județean și viceprimar al municipiului Botoșani în mandatul 2012-2016. Iliuță a demisionat recent din funcția de consilier județean PNL și din acest partid pentru a se înscrie în Forța Dreptei.

Viorel Iliuță este cunoscut în Botoșani în primul rând pentru mandatul lung pe care l-a avut la conducerea Romtelecom Botoșani, apoi a devenit consilier local și viceprimar, a fost pentru o scurtă perioadă de timp și director general al Spitalului Județean de Urgență Mavromati, după care s-a reîntors în privat și a condus una dintre firmele grupului Elsaco, ceea ce face și în prezent.