Prima pagină » VIDEO ”La Botoșani e nebunie!” Câți burgeri a vândut chef Munti în 4 zile și preparatul local pe care a vrut să îl mănânce
Știri locale Visit Botoșani

VIDEO ”La Botoșani e nebunie!” Câți burgeri a vândut chef Munti în 4 zile și preparatul local pe care a vrut să îl mănânce

Mihai Munteanu, cunoscut ca chef Munti, după ce a ajuns în finala concursului TV ”Chefi la cuțite”, a fost principala atracție la Street Food Festival Botoșani 2023. În cele patru zile ale festivalului de mâncare stradală, food-truck-ul lui chef Munti a fost cel mai vizitat, efectiv fiind continuu cozi de la deschidere și până la închidere.

 

”La Botoșani e nebunie! Anul trecut a fost la fel, anul acesta am avut parte de un vibe și mai bun. Ca de obicei foarte multă lume afară, foarte multă lume la truck-uri. Sperăm să vă încântăm și la anul”, a declarat chef Munti.

Acesta a spus că a vândut un număr impresionat de burgeri, având în vedere că acest preparat a fost vedeta mai multor food-truck-uri prezente la festival.

”Undeva la 1700 la burgeri până acum și mai sunt două ore până la închidere. E nebunie pentru că lumea vrea să mă și cunoască și vrea să îmi testeze și mâncarea. Cred că le-am făcut o impresie bună pentru că foarte multă lume de anul trecut s-a întors, clar le-a plăcut”, a completat Mihai Munteanu.

Îndrăgitul bucătar a muncit pe rupte în cele patru zile de festival la Botoșani, reușind să mânânce doar la finalul programului, însă nu a plecat până nu a trecut și pe la singurul food-truck unde erau produse tradiționale, cel de la Cozonacul Domnesc, unde a și pus ochii pe un preparat local tradițional.

”Vreau niște alivenci”, a mărturisit chef Munti.

https://youtube.com/shorts/F2xaxKeCgqU?feature=share

https://youtube.com/shorts/F2xaxKeCgqU?feature=share