Prima pagină » VIDEO S-a deschis prima florărie cu showroom dotat cu cameră frigo cu display transparent. Aranjamente de flori unicat pentru nunți și evenimente
Economic

VIDEO S-a deschis prima florărie cu showroom dotat cu cameră frigo cu display transparent. Aranjamente de flori unicat pentru nunți și evenimente

Și-a îndeplinit visul! Cristina Aparască și soțul ei dețin de câțiva ani una dintre florăriile de top din Botoșani, ”Flowers by Cristina”, iar sâmbătă, 29 iulie, a avut loc inaugurarea showroom-ului unicat al florăriei.

Deschis pe strada Maramureș nr. 5, showroom-ul ”Flowers by Cristina” este decorat după creativitatea Cristinei, dotat cu o zonă de frig cu vitrine transparente unde aranjamentele florale unice pot fi admirate de toți cei care le doresc la nunta sau petrecerea pe care o organizează.

Acesta este primul showroom cu zonă de frig cu display transparent, cu un spațiu extrem de generos amenajat special pentru ca viitorii clienți să experimenteze cât mai real cum vor arăta aranjamentele florale care le vor înfrumuseța mesele petrecerilor organizate.

”Este un showroom pentru evenimente, pentru mirese, cu noutăți, aranjamente. Avem vitrină frigo, buchete mireasă, tot ce ține de o nuntă de vis, diademe, pahare, ne ocupăm cu tot ce înseamnă organizare de evenimente”, a declarat Cristina Aparască.

Aceasta și soțul său au avut alături la inaugurare prieteni și persoane apropiate care au aceeași energie pozitivă ca și a lor.

Flowers by Cristina” oferă buchete de flori naturale și aranjamente, tablouri cu flori criogenate, panou floral, fum greu cu gheață carbonică, artificii-vulcan pentru interior și exterior, covor roșu-alb, limuzină, porumbei, foișor în aer liber, zonă foto instagramabilă, lumini ambientale, buchete de mireasă, lumânări cununie sau botez, arcade florale pentru interior și exterior.

Puteți obține relații la numărul de telefon 0743123418.