Prima pagină » Două oferte depuse la licitația pentru asfaltarea străzilor din Cvartalul III
Administrație Știri locale

Două oferte depuse la licitația pentru asfaltarea străzilor din Cvartalul III

Primăria municipiului Botoșani a primit două oferte la licitația organizată în 19 iulie pentru asfaltarea străzilor care fac parte din Cvartalul III.

Cele două oferte vin din partea a două asocieri de companii care vor să reabiliteze și să modernizeze străzile din acest cvartal.

Urmează analizarea ofertelor primite și anunțarea unui câștigător.

Lista străzilor care vor fi modernizate în urma acestei licitații de 7,1 milioane lei, fără TVA, cuprinde strada 1 Mai, strada Libertății, strada Spătar Milescu, strada Pălmași, strada Mușat Vodă, strada Poporului, strada Cașin, strada Havuzului, strada Moara de Foc, strada Eroilor, strada Vulturului. În total, aceste străzi au o lungime de 3,6 kilometri, iar licitația prevede atât asfaltarea, cât și amenajare de trotuare și accese proprietăți, precum si realizarea de colectoare pluviale și rigole de acostament.

”Prin modernizarea acestor strazi crește importanța economică și socială a întregii zone. Necesitatea lucrărilor propuse în prezentul proiect este argumentată de starea fizică a strazillor raportată la condițiile generale de circulație actuale și de perspectivă. Implementarea proiectului va duce la creșterea confortului și siguranței cetățenilor/ pietonilor și îmbunătățirea mediului înconjurator”, precizează Primăria municipiului Botoșani.