Prima pagină » Consilierul USR Eusebiu-Ilie Iftode: Viceprimarul de Flămânzi trebuie să dea explicații pentru ce a surprins camera de luat vederi! VIDEO
Politică

Consilierul USR Eusebiu-Ilie Iftode: Viceprimarul de Flămânzi trebuie să dea explicații pentru ce a surprins camera de luat vederi! VIDEO

Comunicat de presă: Suspiciuni de corupție în unul dintre orașele botoșănene, după ce muncitorii firmei care betona trotuarele la Flămânzi au fost filmați în timp ce betonau și curtea viceprimarului.

Dacă viceprimarul PNL Ioan Guraliuc a angajat legal firma care se întâmpla să betoneze exact trotuarele din fața casei lui, rămâne de văzut. Însă scene de acest fel românii au tot văzut și, de cele mai multe ori, s-a lăsat cu dosare penale.

Consilierul USR Eusebiu-Ilie Iftode solicită public viceprimarului Ioan Guraliuc să-și dovedească urgent corectitudinea, sau să explice cetățenilor orașului Flămânzi cum pot proceda și ei ca, atunci când ajunge firma cu betonarea trotuarelor la ei, să poată beneficia de oferta care i s-a făcut dumnealui.

”O coincidență extrem de convenabilă a făcut ca firma ce derulează un contract cu primăria pentru o lucrare publică să-l ajute și pe domnul viceprimar chiar în timpul lucrării. Mi se pare justificat să întrebăm: noi, cetățenii simpli, putem beneficia de ofertă? De negat, nu poate nega, pentru că a fost filmat. Personal, voi cere mereu să se respecte legea și să se termine, odată, cu epoca șefilor din primărie pe care îi interesează doar propriul interes.”, a declarat consilierul USR, hotărât să ceară în prima ședință de CL ca viceprimarul să explice situația creată, să dea detalii despre preț și despre alți cetățeni care au mai prins oferta de betonare a propriilor alei.