Prima pagină » VIDEO Lansare de super-produs și o tombolă cu premii generoase la Farmacia Anca
Economic Știri locale

VIDEO Lansare de super-produs și o tombolă cu premii generoase la Farmacia Anca

Lanțul de farmacii ANCA își continuă implicarea activă în comunitatea locală și organizează evenimente menite să vină în sprijinul botoșănenilor.

Doctorul farmacist Anca Boldea, fondatoarea Farmaciilor ANCA, a spus că lunile mai și iunie au fost pline de evenimente dedicate în special bunicilor și tuturor persoanelor de peste 60 de ani.

”Pentru că ne iubim foarte tare bunicii, am venit și noi, colectivul Anca Farm, în susținerea bunicilor și a tuturor persoanelor peste 60 de ani. De aceea am și organizat foarte multe evenimente în ultima perioadă, respectiv un foarte mare eveniment o testare gratuită împreună pentru testarea gratuită a filmului lacrimal, în luna mai. Am susținut caravana medicilor în luna iunie cu pacienții foarte mulțumiți de prezența noastră acolo și cu foarte multe gratuități în ajutorul medicilor care au consultat multe persoane peste 60 de ani, astfel încât noi am aprovizionat cu materialele necesare desfășurării activității. Ne bucurăm că am putut fi alături de cei 65 de medici care și-au susținut cu drag meseria în folosul pacienților”, a declarat Anca Boldea, fondatoarea lanțului de farmacii ANCA.

Fondatoarea lanțului Farmaciilor ANCA a precizat că de Ziua Drapelului au beneficiat de testări gratuite în Farmacia Anca de pe strada Independenței, aproximativ 100 de botoșăneni. Aceștia și-au examinat nivelul colesterolului, glocozei, acidului uric și multe altele.

TOMBOLA cu premiu special și zeci de alte premii

”Încununăm ultimele evenimente cu această frumoasă tombolă, TOMBOLA BUNICILOR, care presupune trei premii mari, un premiu special, 10 glucometre și 10 voucere”, a adăugat Anca Boldea.

Cu o extragere transmisă LIVE pe Facebook, Anca Boldea a extras câștigătorii premiilor tombolei.

Astfel, premiul 1 de 500 de lei a fost câștigat de Mihai Coteț, de 73 ani, apoi premiul II cu o valoare de 300 de lei a fost câștigat de Corneliu Irimia, de 72 ani, iar premiul III cu o valoare de 200 de lei a fost obținut de Elena Iacob, de 67 ani.  

Premiul special, constând într-un coș cu produse preparate de Farmacia Anca, având o valoare de 400 lei, a fost câștigat de Elena Amăriuței, de 75 ani.

Lansare de produs: TONITIL

Doctorul farmacist Anca Boldea a lansat un nou produs 100% dezvoltat de ”Farmacia ANCA”. Este vorba despre TONITIL – Puterea Vulturului, care este un energizant și revigorant menit să reducă oboseala și extenuarea, îmbunătățește performanțele fizice și intelectuale.

”Ieșim cu un produs nou, de vară, TONITIL, sub formă de comprimate și fiole buvabile. Acest produs este pe bază de aminoacizi. Știm că aminoacizii sunt cei care ne ajută să construim proteinele, cele care sunt considerate cărămida organizmului. Acest produs garantat vă va ajuta să treceți peste această perioadă de vară aglomerată la toată lumea, peste oboseală. TONITIL Puterea Vulturului pentru că ne dorim să avem acuitatea vulturului și istețimea lui. Vă așteptăm luna viitoare cu noutăți despre corpul și înfățișarea noastră”, a concluzionat doctor farmacist Anca Boldea.

Farmacia ANCA de pe strada Independenței aste singura farmacie din Botoșani care are o suprafață generoasă în care cumpărătorii pot merge singuri la raft să pună mâna pe produse, să citească etichetele și să își creeze proriul coș de cumpărături. Mai mult decât atât, în aceeași locație sunt prezente mai multe produse de nișă, premium-quality, inclusiv gamele profesional de la mai multe mărci de prestigiu care până acum erau disponibile botoșănenilor doar prin magazinele on-line.