Prima pagină » ULUITOR ce au făcut proprietarii unei cafenele cu angajata care a decis să demisioneze pentru alt job
Economic Știri locale

ULUITOR ce au făcut proprietarii unei cafenele cu angajata care a decis să demisioneze pentru alt job

Într-o perioadă în care mediul de afaceri se plânge de lipsa forței de muncă sau de faptul că fluctuația de personal este foarte mare și că angajații pleacă foarte rapid de la o firmă la alta, proprietarii unei cafenele din Botoșani au ales ca despărțirea de un angajat care a ales să plece pentru un alt job să fie total diferită, ca o lecție atât pentru angajați, cât și pentru angajatori.

Aceștia au făcut un gest șocant pentru perioada pe care o traversăm, însă totul a venit din modul în care acest angajat a ales să își respecte locul de muncă pe toată perioada din contract.

Proprietarii cafenelei La Barista, singura cafenea din Botoșani unde se prăjește cafeaua, soții Dana și Ciprian Rotariu au decis ca despărțirea de una dintre angajate să fie de excepție având în vedere relația cu aceasta din perioada contractuală.

Angajata cafenelei La Barista a făcut pasul către o carieră în Poliție, iar ”patronii” au marcat momentul prin oferirea unui cadou de neuitat.

”A plecat Mădălina … și vrem să îi mulțumim. Angajații au ales să plece de la noi „pe ușa din spate sau pe ușa din față”. Mădălina a plecat de la noi pe ușa din față în ropotele aplauzelor noastre de mulțumire și recunoștință. A ales o carieră, în poliție, la care visa demult iar noi am susținut-o și am încurajat-o ca acest vis să i se îndeplinească. Noi suntem doar o treaptă în viața voastră și ne bucurăm când un angajat pleacă de la noi undeva mai sus, mai bine, în cariera sa. Îți mulțumim pentru tot: disciplina, muncă, implicare, cinste și îți dorim ca toate visele tale să devină realitate. Drept răsplată pentru toate acestea îți dăruim o excursie la Festivalul International de cafea de la Atena. Îți mulțumim și îți urăm succes în noua ta carieră”, se precizează într-o postare pe pagina de Facebook a cafenelei La Barista.

Sursa foto: pagina de Facebook La Barista