Prima pagină » Ionuț, elev în clasa a XI-a, diagnosticat cu o formă rară și agresivă de cancer. Salvarea vine din Israel dar costul depășește posibilitățile familiei
Știri locale

Ionuț, elev în clasa a XI-a, diagnosticat cu o formă rară și agresivă de cancer. Salvarea vine din Israel dar costul depășește posibilitățile familiei

Ionuț Mitrofan este un elev în clasa a XI-a la Liceul Pedagogic ”Nicolae Iorga” Botoșani și a fost diagnosticat cu o formă rară și agresivă de cancer.

Tatăl lui Ionuț, Daniel Mitrofan, a făcut un apel public pentru cei care vor să ajute la salvarea vieții fiului său deoarece tratamentul se poate face la o clinică în Israel doar că are niște costuri care depășesc posibilitățile financiare ale familiei.

Facem apel să donați pentru salvarea vieții lui Ionuț Mitrofan și vă redăm integral apelul tatălui acestuia, care include și conturile în care puteți face donațiile:

Dragi prieteni și cunoscuți,

Astăzi vă împărtășesc o situație disperată. Fiul nostru , Ionuț, a fost diagnosticat cu Rabdomiosarcom embrionar cu necroză întinsă, o formă rară și agresivă de cancer. Singura opțiune de tratament este în Israel, unde un echipament specializat și medicamentele necesare pot ajuta la salvarea vieții lui. Din păcate, costul acestui tratament este foarte mare și depășește posibilitățile financiare ale familiei noastre.

În acest moment vă rog să ne oferiți sprijinul prin orice donație posibilă. Fiecare sumă ajută și este foarte apreciată. Orice contribuție vă rugăm să o direcționați în numele lui Ionuț în conturile:

RO23BTRLRONCRT00G2907502 (RON)

RO35BTRLEURCRT00G2907501 (EURO) deschise la Banca Transilvania pe numele Mitrofan Daniel.

Cont revolut – 0744518227 (Daniel Mitrofan)

Vă mulțumim din suflet pentru orice ajutor și susținere pe care îl puteți oferi în acest moment dificil. Vă rugăm să distribuiți acest mesaj, să-l faceți cunoscut în rândul prietenilor și cunoscuților dvs.!

Dumnezeu să binecuvinteze familiile domniilor voastre!

Cu multă recunoștință, familia Mitrofan Daniel și Alina!”

SURSA FOTO: contul de Facebook Daniel Mitrofan