Prima pagină » Specialist în administrație, candidat la Primăria Todireni. PNL Botoșani a început întinerirea pentru locale
Administrație Politică Știri locale

Specialist în administrație, candidat la Primăria Todireni. PNL Botoșani a început întinerirea pentru locale

Unul dintre tinerii specialiști în administrație publică locală a fost desemnat candidat al PNL Botoșani pentru Primăria comunei Todireni.

Este vorba despre Claudiu Lotos, unul dintre puținii tineri care au avut curajul să și critice partidul din care face parte în momente cum ar fi cel în care s-a decis guvernarea alături de PSD.

Lotos nu este președinte al PNL Todireni, dar a fost desemnat candidat la funcția de primar al comunei de către Biroul Politic Local și are susținerea Biroului Politic Județean.

Anunțarea candidaturii la Primăria Todireni a lui Claudiu Lotos a fost făcută în prezența conducerii liberale, a deputatului Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, prefectului Sorin Cornilă, prim-vicepreședinte al PNL, și a lui Verginel Gireadă, primar al comunei Mihai Eminescu și prim-vicepreședinte PNL.

După cum bine știți, în ultimii patru ani de zile am început să mă implic în viața politică și administrativă din comună, deoarece am constatat și cred cu tărie că în Todireni se poate mai bine și că se pot face mai multe pentru a ne îmbunătăți condițiile de trai. Todireni este locul ce așteaptă să fie descoperit, sau regăsit, o lume unde credința, obiceiurile și tradițiile, oamenii gospodari, meleagurile și istoria locului, ne apropie unul de celălat. Începutul meu în viața politică și administrativă din Todireni a fost în urmă cu 4 ani, atunci când, student fiind la specializarea administrație publică la Iași, realizam că lună de lună, în Todireni nu se iau decizii în sprijinul cetățeanului, nu există transparență, nu există investiții oportune și de calitate, iar oamenii sunt tratați fără respect. Atunci am decis să mă implic!, a declarat Claudiu Lotos.

Acesta beneficiază de susținerea liderului PNL Botoșani, Costel Șoptică.

Apreciez curajul și determinarea de care Claudiu dă dovadă și tocmai de aceea îl voi susține necondiționat în toate demersurile. Am încredere că oamenii din Comuna Todireni merită această nouă șansă și că împreună, vor face ca Todireniul să fie o comună modernă, prosperă și ideală. Claudiu, își dorește ca prin activitățile sale administrative să transforme această localitate într-o așezare modernă, cu infrastructură demnă de secolul XXI, încearcă să îmbunătățească nivelul de trai al locuitorilor și totodată, încearcă să demonstreze că tinerețea nu este un impediment în administrația publică locală, ci din contră, se poate dovedi un plus atunci când este pusă cu energia sa, în slujba concetățenilor. Mult succes, Claudiu! Mult succes, Todireni!, a declarat Costel Șoptică.

Tânărul Claudiu Lotos a și anunțat 10 puncte pe care și le propune să le realizeze la Primăria Todireni:

– Curățenie în spațiile publice din comună;

– Ordine la primărie;

– Grijă și respect față de toți cetățenii comunei;

– Fără pile, discriminări și relații la primărie;

– Implicarea tuturor cetățenilor în deciziile comunității și transparență totală;

– Atragerea de fonduri europene și investiții din sectorul privat;

– Stimularea antreprenoriatului local și susținerea agricultorilor;

– Administrație publică în slujba cetățeanului, și nu cetățeni în slujba primăriei;

– Buna gospodărire a comunei;

– Fără promisiuni și minciuni!

”Vă invit pe toți alături de mine, să ne punem cunoștințele la un loc, să facem eforturi împreună, pentru ca Todireni să reînvie și viața noastră, a tuturor, să devină una mai bună! Vă invit să fiți alături de mine pentru a aduce schimbarea de care comuna are neapărat nevoie. Nu candidez la primărie ca să stau, ci ca să fac treabă, să fac lucrurile mai bine față de situația din prezent. Așa să ne ajute Dumnezeu! Vă mulțumesc!”, a completat Claudiu Lotos.