Prima pagină » VIDEO Târgul de la Popăuți cu sabrare sticle spumant, tocană de oaie și mămăligă la ceaun
Agricultură Știri locale Visit Botoșani

VIDEO Târgul de la Popăuți cu sabrare sticle spumant, tocană de oaie și mămăligă la ceaun

Cea mai mare serbare populară a începutului de an la Botoșani se desfășoară în acest week-end la Stațiunea de cercetare Dezvoltare Popăuți.

Prima zi a Târgului agricol de la Stațiunea Popăuți, județul Botoșani, și-a așteaptat vizitatorii cu bunătăți de tot felul și cu un regal de muzică populară.

După deschiderea oficială făcută de Ionică Nechifor, directorul Stațiunii Popăuți și președintele Asociației Moldoovis, alături de fostul ministru Valeriu Tabără, prefectul Sorin Cornilă și Florin Bulgaru, primarul comunei Răchiți, a urmat o vizită printre standurile crescătorilor de ovine și caprine, iar publicul s-a bucurat de prestațiile folclorice de pe scenă.

Sabrare sticle cu vin spumant, tocană de oaie la ceaun, mămăligă la ceaun, înghețată hand-made, brânzeturi, carne maturată de oaie, grătare, plăcinte, vreme excelentă și relaxare, așa poate fi descris Târgul de la Popăuți.

Astăzi, duminică, va fi un recital al ansamblului Plăieștii, iar printre oficialități se vor număra miniștrii Petre Daea și Marius Budăi, precum și parlamentarii botoșăneni.