Prima pagină » Încep asfaltări de 10,8 milioane lei pe drumurile locale din comuna Nicșeni
Administrație Știri locale

Încep asfaltări de 10,8 milioane lei pe drumurile locale din comuna Nicșeni

Săptămâna a început cu cea mai bună veste pentru locuitorii comunei Nicșeni. Primarul Victor Claudiu Bulboacă a semnat contractul pentru modernizarea drumurilor locale. Lucrările cu o valoare de 10,8 milioane lei sunt finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Astăzi, la sediul Primăriei Nicșeni, a fost semnat contractul de proiectare si execuție a proiectului, *Modernizare și asfaltare drumuri de interes local în comuna Nicșeni*. În cadrul acestui proiect se vor moderniza 4,7 km de drumuri sătești, a declarat primarul Bulboacă.

Pe lângă asfaltarea drumurilor, proiectul prevede realizarea a 8,15 km de rigole betonate, 17 podețe laterale, 18 podețe transversale, 238 de bucăți accese la proprietățile private, 11 platforme de încrucișare, 280 de indicatoare rutiere. Perioada de proiectare a lucrărilor este estimată la două luni, iar cea de execuție de nouă luni. Cel târziu la sfârșitul lunii iunie vor începe lucrările.

Vă asigur de toată colaborarea în momentul implementării și urez constructorului: spor la treabă!, a completat primarul comunei Nicșeni.