Prima pagină » VIDEO De ce nu cer Federovici și Cornilă demisia șefului DRDP pentru bătaia de joc față de Botoșani?
Administrație Politică Știri locale

VIDEO De ce nu cer Federovici și Cornilă demisia șefului DRDP pentru bătaia de joc față de Botoșani?

Episodul de iarnă din aprilie a blocat județul, a ținut sute de persoane blocate în nămeți în tot județul și asta pentru că în primul rând Secția de Drumuri Naționale are cea mai slabă dotare dintre toate județele din Moldova.

A nins mult, așa este, dar noi avem tot timpul probleme din cauza mârțoagelor de utilaje cu care a fost dotată SDN pentru a deszăpezi drumurile naționale din Botoșani. Pompierii, ambulanțierii, militarii, jandarmii, polițiștii și toți botoșănenii sunt afectați de dotările precare alocate de DRDP județului nostru.

Deși avem cea mai slabă dotare pe Secția de Drumuri Naționale pentru intervenții pe timp de iarnă, indiferent dacă ne comparăm cu celelalte județe din Moldova sau cu restul țării, liderii politici botoșăneni nu au curaj să îi ceară demisia lui Ovidiu Laicu, șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași.



Chiar dacă la orice episod mai serios de iarnă județul este ”paralizat”, liderii politici de la Botoșani nu au avut niciodată curajul să ceară șefului DRDP Iași schimbarea atitudinii față de acest județ.

Nici actualii șefi, prefectul Sorin Cornilă(PNL) și Doina Federovici (PSD), președintele Consiliului Județean, nu au curajul să ”miște” în fața lui Laicu.

Am terminat cu episodul de iarnă din aprilie, intrăm în primăvară și veți vedea că, la fel ca și în restul anilor, drumurile naționale din județul Botoșani primesc cei mai puțini bani de la DRDP Iași, indiferent că vorbim de plombări sau covoare asfaltice, de reparații poduri și podețe ori alte investiții.

Federovici ar trebui să anunțe în PSD la nivel național că nu îl mai susține pe Laicu, iar Cornilă ar trebui să-i solicite acestuia demisia. Dacă Federovici și Cornilă nu au curaj să îi spună nimic șefului DRDP, atunci ar trebui ca aceștia doi să deconteze în fața botoșănenilor nerealizările în ceea ce privește drumurile naționale.