Prima pagină » Pavel Bartoș așteptat ca un superstar și uimit de ”miracolul de la Botoșani” și ”Viorel de la Cinema” VIDEO-FOTO
Știri locale

Pavel Bartoș așteptat ca un superstar și uimit de ”miracolul de la Botoșani” și ”Viorel de la Cinema” VIDEO-FOTO

Sute de botoșăneni l-au așteptat pe Pavel Bartoș în fața Cinematografului ”Unirea” la premiera filmului RAMON, în care joacă și actorul botoșănean Bogdan Horga.

Fanii lui Bartoș, devenit celebru la nivel național prin emisiunea Românii au talent, a fost așteptat la Botoșani ca un superstar, cu sute de fani dornici să își facă o fotografie cu îndrăgitul actor.



A venit pe pietonal cu o mașină de lux chiar până în fața cinematografului și a fost impresionat de mulțimea care îl aștepta. Printre cei care îl aștepta pe Bartoș a fost și Rareș Prisacariu, copilul care a uimit țara la Românii au talent. Actorul l-a luat în brațe pe micuț și a vorbit cu acesta.

”Miracolul de la Botoșani” și ”Viorel de la Cinema”, adică Viorel Hrițcu, sunt elementele care l-au surprins pe Bartoș la Cinematograful Unirea și le-a recomandat botoșănenilor să-și aprecieze vechiul cinematograf, să îl aprecieze pe Viorel Hrițcu pentru munca depusă acolo pentru a ține în viață cinematograful, și l-a felicitat pe primar pentru că a fost prezent la filmul său și că investește în modernizarea cinemaului vechi al urbei.

”De asta iubesc eu Botoșani”, a spus și Bogdan Horga, iar Bartoș a spus că a luat decizia de a veni la Botoșani cu ultimul său spectacol de teatru.

Filmul Ramon s-a difuzat cu casa închisă, fiind vândute toate biletele până la sfârșitul săptămânii trecute.