Prima pagină » Federovici pune tunurile pe oamenii de afaceri prinși că fură apă: ”Este jenant… și nu unul, nu doi, ci foarte mulți”
Administrație

Federovici pune tunurile pe oamenii de afaceri prinși că fură apă: ”Este jenant… și nu unul, nu doi, ci foarte mulți”



În cursul anului 2022, mai multe firme din județul Botoșani, din multe domenii de activitate, au fost prinse că furau apă din rețeaua publică.

Desigur, acele bypass-uri nu puteau fi realizare decât prin complicitatea unor angajați ai companiei de apă din Botoșani.

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, instituție care este acționarul majoritar al furnizorului de apă Nova Apaserv, a făcut la Tele M declarații menite să le crape de rușine obrazul oamenilor de afaceri prinși că furau apă din rețeaua publică.

”De ce eu, de ce dumneavoastră plătiți apa și alții preferă să o fure. Este înjositor ca în 2022 să înființezi la nivelul unei regii(n.r.: referire la compania de apă Nova Apaserv) un compartiment antifraudă pentru a scoate la suprafață jaful care a fost făcut anii anteriori. Este jenant să afli că oameni de afaceri s-au pretat la așa ceva, și nu unul, nu doi, ci foarte mulți”, a declarat Doina Federovici.