Prima pagină » ANUNŢ DE FINALIZARE PROIECT „Eficiența energetică a clădirilor: Primăria Orașului Săveni, Biblioteca Orașului Săveni, Școala primară nr.1 – Bodeasa și Școala generală Petricani”
Administrație Știri locale

ANUNŢ DE FINALIZARE PROIECT „Eficiența energetică a clădirilor: Primăria Orașului Săveni, Biblioteca Orașului Săveni, Școala primară nr.1 – Bodeasa și Școala generală Petricani”

În luna decembrie 2021 s-a finalizat implementarea proiectului „Eficiența energetică a clădirilor: Primăria Orașului Săveni, Biblioteca Orașului Săveni, Școala primară nr.1 – Bodeasa și Școala generală Petricani”, cofinanțat din bugetul UAT Săveni.

Obiectiv General : Contribuirea în mod direct la reducerea efectelor de seră prin instalarea pachetelor de eficiență energetică.

Beneficiar: UAT Săveni

Rezultate: Au fost asigurate pachete de eficientizare energetică pentru clădirile aferente proiectului, urmând ca aceste pachete să contribuie în mod direct la reducerea efectelor de seră cu aproximativ 333 tone de CO2 pe an.

Valoarea proiectului: Sursa de finanțare este Innovation Norway, iar valoarea proiectului este de 498.955 euro, din care 423.000 euro este valoarea eligibilă, iar suma de 75.955 euro este asigurată din bugetul UAT Săveni.

Date de contact: Email: primaria_saveni@yahoo.com

Telefon 0231 541070, Fax 0231 541213 Adresă: Oraș Săveni, Str. 1 Decembrie nr. 1, jud. Botoșani, cod poștal 715300

“Proiect finanțat de Granturile SEE și Norvegiene”