Prima pagină » VIDEO Scandalul sexual al ministrului Marius Budăi pare o răfuială PSD
Politică

VIDEO Scandalul sexual al ministrului Marius Budăi pare o răfuială PSD



Ministrul botoșănean al Muncii, Marius Budăi, deputat PSD Botoșani, este implicat într-un scandal cu conotații sexuale la nivel național, potrivit Libertatea.ro.

Acuzații aduse în Libertatea.ro sunt grave la adresa ministrului și astfel de scandaluri au dus la debarcarea din funcții a unor oficiali de rang înalt în multe țări, iar vedete din lumea cinema au pierdut multe din același motiv.

Ministrul Budăi trebuie să plătească politic, CATEGORIC! Tot el va deconta și în fața familiei sale acest scandal.

Dar dincolo de acest scandal urât pentru Budăi, pentru PSD și PSD Botoșani, totul pare și o răfuială în interiorul PSD, un mod prin care liderii partidului și câteva filiale de prin Oltenia care nu îl agreează pe Marius Budăi vor să scape de acesta acum sau în momentul rotației la guvernare între PSD și PNL.

Budăi este singurul ministru care a propus ceva concret în cazul pensiilor speciale, fiind un jalon din PNRR asumat de România, celelalte ministere nu au propus nimic, iar ”specialii” au înțesat ministerele și agențiile guvernamentale și fac o presiune uriașă ca nimeni să nu se atingă de sumele colosale pe care le încasează lunar.

Din august totul a ieșit la iveală abia în februarie? Tocmai când sunt nemulțumiri în PSD față de Budăi? Și nu există coincidențe în politică!

Indirect este atrasă și Doina Federovici, care este președinte al Consiliului Județean, al PSD Botoșani dar și al femeilor din PSD la nivel național. Acest scandal o forțează pe Federovici să aibă o reacție prin care își protejează colegele victime în acest caz și trebuie să le apere de agresiune.