Prima pagină » Teren de minigolf, terenuri de sport, traseu velo, labirint verde, 40 de căsuțe de cazare lângă cel mai mare iaz din județ
Economic Visit Botoșani

Teren de minigolf, terenuri de sport, traseu velo, labirint verde, 40 de căsuțe de cazare lângă cel mai mare iaz din județ



A doua fază a satului de vacanță Poienița Agrotur, de pe malul lacului Dracșani, a intrat în faza execuție și este cu adevărat spectaculoasă.

Gabriel Apetrei, cel care investește alături de familia sa în cea mai mare zonă de agrement rurală din județul Botoșani, a declarat că proiectul prevede construcția a nu mai puțin de 40 de căsuțe cu unul, două sau chiar trei dormitoare, clădire pentru activități cu copiii când vremea nu este prielnică, multe terenuri de sport, traseu pentru biciclete, dar și teren de minigolf.

După multe luni de muncă, am pus bazele proiectului urbanistic pentru a doua zonă de agrement, parte a proiectului Poienița sat de vacanță, care este mult mai amplu și unde fiecare își poate găsi locul preferat pentru petrecerea timpului liber, a declarat Gabriel Apetrei.

O atenție deosebită va fi acordată bicicletelor, în primul rând printr-un traseu care pleacă de pe malul lacului Dracșani, trece prin livadă și prin pădure, dar și printr-un atelier de reparații biciclete chiar în interiorul satului de vacanță.

Un labirint verde atât pentru copii și pentru adulți, o zonă de promenade unică în zona de nord a Moldovei, dezvoltată între iazul Dracșani și al doilea lac de agrement al satului de vacanță, cu leagăne chiar pe malul iazului și multe alte atracții pentru petrecerea timpului în aer liber.