Prima pagină » Șoptică îi face pe liberali să viseze, dar îi și amenință: ”Vom avea 3 parlamentari. Cătălin Flutur a pierdut pe mâna lui… voi fi mai atent la liste”
Politică

Șoptică îi face pe liberali să viseze, dar îi și amenință: ”Vom avea 3 parlamentari. Cătălin Flutur a pierdut pe mâna lui… voi fi mai atent la liste”



Deputatul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, a anunțat că filiala locală va avea din nou trei parlamentari după alegerile din 2024 și este 100% sigur de asta.

Într-o emisiune la Tele M, Șoptică a spus că pierderea municipiului de către Cătălin Flutur a fost doar vina acestuia, iar faptul că PNL are acum doi parlamentari și nu trei este vina lui pentru modul în care a făcut lista pentru Camera Deputaților.

”Vom obține 3 parlamentari 100%, voi fi mult mai atent la lista de candidați. Noi am pierdut pe mâna noastră. Cătălin Flutur a pierdut pe mâna lui Primăria municipiului Botoșani… al treilea parlamentar, eu recunosc lucrul acesta, l-am pierdut pe mâna noastră și pe maniera în care am făcut lista la deputați. Vom avea trei parlamentari”, a declarat Costel Șoptică.