Prima pagină » FOTO-VIDEO Premieră la Botoșani! O femeie de afaceri aleasă președinte de femeile din PSD
Politică

FOTO-VIDEO Premieră la Botoșani! O femeie de afaceri aleasă președinte de femeile din PSD



Pentru prima oară de la înființare, Organizația Municipală a Femeilor din PSD Botoșani are ca președinte o femeie de afaceri.

După vreo 30 de ani în care au fost conduse doar de femei cu funcții în instituțiile statului, doamnele din PSD Botoșani și-au ales ca președinte, cel puțin la organizația municipal, o femeie de afaceri.

Cristina Breșug, care conduce una dintre cele mai cunoscute afaceri din industria procesării cărnii din județul Botoșani, a fost aleasă în unanimitate președinte al OFSD Organizația Municipală Botoșani. Aceasta a preluat organizația după 8 ani de conducere a Silviei Diaconu și este printre puținii lideri ai PSD care știu ce înseamnă mediul privat, crearea de locuri de muncă, dificultățile pe care prevederile legale adoptate fără consultări le pun mediului privat.

”Viziunea mea pentru această organizație este clară: vreau să fim o voce puternică pentru botoșănence, amplificând poveștile, luptele și triumful nostru și folosind acea voce pentru a produce schimbări reale. Vreau să fim un far de speranță și inspirație arătând tuturor femeilor că și ele pot avea succes, că și ele pot fi auzite și pot să facă diferența”, a declarat Cristina Breșug, președintele OFSD Organizația Municipală Botoșani.

Aceasta este și consilier județean la a doua legislatură.

Cristina Breșug a fost aleasă în prezența Doinei Federovici, președintele al Consiliului Județean Botoșani, al PSD Botoșani și al OFSD Organizația Națională, deputatul Alexandra Huțu, deputatul Dan Șlincu, senatorul Lucian Trufin, Cosmin Andrei – primarul municipiului Botoșani, viceprimarul Bogdan Buhăianu, subprefectul Paula Berențan, primari din județ, consilieri locali și județene, secretari de stat și subsecretari de stat.