Prima pagină » Investiții noi de 40,8 milioane lei în Dorohoi în apă și canalizare, asfaltări și sistem inteligent pentru transport
Administrație Știri locale

Investiții noi de 40,8 milioane lei în Dorohoi în apă și canalizare, asfaltări și sistem inteligent pentru transport



Stiridindorohoi.ro: Proiecte noi de investiții noi de 40,8 milioane lei semnate de primarul Dorin Alexandrescu pentru Dorohoi cu ministrul Cseke Attila.

Extinderea rețelelor de apă și canalizare, asfaltări și un sistem inteligent pentru transportul public local, acestea sunt noile investiții din municipiul Dorohoi în urma contractelor de finanțare semnate de primarul Dorin Alexandrescu.

Acesta a semnat la București cu Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, și în prezența ministrului botoșănean Marius Budăi, contractele de finanțare pentru patru proiecte de investiții care însumează în total 40,8 milioane lei.

Finanțările vin din două surse importante, prima o reprezintă fondurile europene prin Planul Național de Redresare și Rezilență, iar cealaltă fondurile naționale prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Investiții în rextinderea reţelelor de apă și canalizare și asfaltări prin PNI ”Anghel Saligny”

Modernizare Strada Herţa, municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani – 1.754.596,57 lei

Extindere reţele de apă în Municipiul Dorohoi (Satu Nou, Dealu Mare şi Loturi Enescu) – 13.496.ooo lei

Extindere canalizare menajera in Municipiul dorohoi (Satu Nou, Dealu Mare şi Loturi Enescu) –  22.670.000

Investiții prin PNRR C10

Dezvoltarea unui sistem informaţional inteligent (ITS) pentru transport public local (e-ticketing) în Municipiul Dorohoi – 2.929.006 Lei cu TVA

SURSA: stiridindorohoi.ro