Prima pagină » Grupul Elsaco se extinde în țară. Vestra a cumpărat Chrisden Arimex, distribuitor de robineți industriali
Economic Știri locale

Grupul Elsaco se extinde în țară. Vestra a cumpărat Chrisden Arimex, distribuitor de robineți industriali



Un grup de firme din Botoșani se extinde la nivel național și își crește prezența pe piață prin achiziția unei companii.

Elsaco face achiziții și pe plan local, în Botoșani cumpărând o firmă cu tradiție în domeniul energetic, Elpro, și a anunțat că va continua campania.

Vestra Industry, cluster specializat în industria utilităților și echipamentelor de automatizare, a preluat distribuitorul de robineți industriali Chrisden Arimex, potrivit Profit.ro.

Potrivit aceleiași surse, tranzacția a implicat transferul a 90% din Chrisden Arimex direct către Vestra, diferența de 10% revenind lui Constantin Dumitriu, administrator Vestra.

În 2021, Chrisden a raportat o cifră de afaceri de 4,3 milioane lei și un profit de 250.000 lei.

”Vestra este primul cluster din România specializat în industria utilităților și automatizării industriale. Compania face parte din grupul Elsaco, din Botoșani, și comercializează echipamente de măsură și control, soluții pentru rețele de apă și canalizare dar și sisteme de automatizare”, precizează Profit.ro.