Prima pagină » A fost inaugurat sediul Primăriei Corni. Primarul Vărvăruc anunță investiții importante în următorii ani
Administrație Știri locale

A fost inaugurat sediul Primăriei Corni. Primarul Vărvăruc anunță investiții importante în următorii ani



Zeci de localnici și foarte multe oficialități din administrația județeană au participat astăzi la inaugurarea sediului Primăriei comunei Corni. 

Printre invitații primarului Valerian Vărvăruc, alături de localnici, au fost Doina Federovici, președintele Consiliului Județean, senatorul Lucian Trufin, Dorin Birta – vicepreședintele CJ, Cosmin Andrei – primarul municipiului Botoșani, Bogdan Buhăianu – viceprimarul municipiului Botoșani, Angel Gheorghiu – primarul orașului Bucecea, Elena Paula Cojocariu Berențan – subprefect, consilierii județeni Cristina Breșug și Costel Pătrăuceanu.

”Este o investiție care să răspundă cerințelor actuale încă două posturi tocmai pentru dezvoltarea compune. Am creat condițiile pentru a putea promova noi proiecte. Și la anul vom avea de inaugurat deoarece avem foarte multe proiecte cu finanțări guvernamentale și europene”, a declarat primarul Valerian Vărvăruc.



Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, a spus că primarul Vărvăruc ”este un campion la atragerea proiectelor”.

”Aveți de ce să fiți mândri!”, le-a transmis și senatorul Lucian Trufin salariaților Primăriei și localnicilor din comuna Corni.

Noul sediu al Primăriei Corni a costat 4,3 milioane lei, iar banii sunt din bugetul local.

După oficierea ceremonialului religios și discursul autorităților, localnicii prezenți la inaugurare au intrat în noul sediu al Primăriei Corni pentru a vedea ce s-a construit cu banii lor. Zeci de ani, Primăria Corni a avut sediul într-un fost grajd de la CAP.

În momentul de față, în Corni se derulează mai multe proiecte pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare, asfaltare.