Prima pagină » 100% românești, acum în sticle noi. Afinata și vișinata produse de Prodalcom au un nou aspect de la 1 decembrie
Economic Știri locale

100% românești, acum în sticle noi. Afinata și vișinata produse de Prodalcom au un nou aspect de la 1 decembrie



Cel mai mare producător de băuturi alcoolice din regiunea Moldovei, compania Prodalcom din județul Botoșani, a îmbrăcat în haine noi două dintre produsele sale de top.

Astfel, începând cu Ziua Națională a României, Afinata și Vișinata produse în județul Botoșani din ingrediente 100% românești pot fi cumpărate în noile sticle și cu noua etichetare.

”Dragii noștri, de astăzi Afinata și Vișinata îmbrățișează un nou branding la nivelul calității și rafinamentului pe care îl oferă. Ne bucurăm să vă împărtășim vestea asta chiar de ziua noastră, a tuturor românilor. La mulți ani, dragi români! Închinăm un pahar în cinstea Zilei Naționale”, se precizează într-o postare pe pagina de Facebook a PRODALCOM.

Singurul sortiment de vodcă BIO românească este produs tot de Prodalcom la Botoșani, VORONSKAYA BIO, alături de celelalte sortimente de Voronskaya care sunt filtrate special în cele mai performante sisteme și care fac din vodca Voronskaya cea mai pură vodcă românească.