Prima pagină » VIDEO Utilajele Urban Serv pregătite pentru prima intervenție pentru deszăpeziri. Primarul anunță care sunt prioritățile la TOATE deszăpezirile
Administrație Știri locale

VIDEO Utilajele Urban Serv pregătite pentru prima intervenție pentru deszăpeziri. Primarul anunță care sunt prioritățile la TOATE deszăpezirile



Urban Serv și Primăria Botoșani au prezentat astăzi utilajele cu care se va interveni pentru deszăpeziri în municipiul reședință de județ, cel mai probabil prima ninsoare urmând să cadă în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Primarul Cosmin Andrei, viceprimarul Bogdan Buhăianu și Gabriel Tanasă, directorul Urban Serv, au prezentat astăzi utilajele cu care se va interveni pe străzi și trotuare.

“Societatea Urban Serv a pregătit utilajele și stocurile de materiale pentru primele intervenții care vor fi în acest sezon rece iar de la an la an îmbunătățim parcul auto cu care intervenim pe străzile și trotuarele din municipiul Botoșani”, a spus primarul Cosmin Andrei, care a precizat că prioritățile pentru deszăpeziri sunt intrările în municipiu, zona școlilor, zonele în pante și principalele artere. ”Apoi vom ajunge și în cartiere”, a declarat primarul Andrei.

Astfel, prioritate la dezspăzire vor avea străzile Calea Națională, Bulevardul Mihai Eminescu, Petru Rareș, Sucevei, Octav Onicescu, Brătianu și Tudor Vladimirescu, Împărat Traian.

Activitatea de deszăpezire va fi coordonată de viceprimarul Bogdan Buhăianu, fost director al Urban Serv.

“Felicit angajații Urban Serv care în fiecare an, pot să zic că se sacrifică, pentru că salariile nu sunt foarte mari, raportat la munca pe care o fac”, a declarat și viceprimarul Bogdan Buhăianu.

Directorul Urban Serv a spus că sunt stocuri suficiente de materiale până la sfârșitul anului și în curs de achiziție cantități noi.

“Din punct de vedere tehnic și organizatoric, stăm foarte bine. Am fost conștienți că urmează acest episod de iarnă. Încă de zilele trecute am ieșit în patrulare pe străzi”, a declarat Gabriel Tanasă.