Prima pagină » Marele Gheorghe Zamfir: ”M-am întors de la Botoșani cu sufletul plin. Am trăit o seară de poveste”
Știri locale Visit Botoșani

Marele Gheorghe Zamfir: ”M-am întors de la Botoșani cu sufletul plin. Am trăit o seară de poveste”



Marele artist de talie mondial Gheorghe Zamfir a pus pe rețelele de socializare primele reacții după concertul ”Gheorghe Zamfir și prietenii” susținut alături de Filarmonica ”George Enescu” Botoșani.

Acesta a ținut să-i mulțumească lui Mirel Manea, directorul Filarmonicii Botoșani, într-un stil aparte: ”un artist excepțional și o gazdă desăvârșită”.

În postarea de pe pagina sa de Facebook, marele Gheorghe Zamfir susține că a avut o seară de poveste la Botoșani și încheie cu speranța că va reveni în orașul lui Mihai Eminescu și Nicolae Iorga.



”Bună dimineața, oameni frumoși! M-am întors de la Botoșani cu sufletul plin. Plin de căldura botoșănenilor, plin de iubirea lor pentru artă și frumos. Am trăit o seară de poveste, concertul fiind unul inedit, oferind momentele vesele improvizate, spontane, între noi artiștii invitați, care au făcut deliciul publicului prezent, contribuind cu aplauze și veselie. Ne-am îndeplinit misiunea și pentru asta trebuie să mulțumesc celor care au făcut posibil acest eveniment: Domnului Mirel Manea, Directorul Filarmonicii George Enescu din Botoșani, un artist excepțional și o gazdă desăvârșită, colegilor mei invitați: Maestrului Daniel Jinga, tenorului Alin Stoica, sopranei Rodica Gabriela Anghelescu, muzicianului Felix Goldbach și impecabilei prezentatoare, Oana Voiculeț. Ce seară! Mulțumesc dragilor! La revedere Botoșani și, sper eu, pe curând!”, a postat Gheorghe Zamfir pe pagina personală de Facebook.