Prima pagină » VIDEO În ciuda crizelor din economie, Ciubotaru anunță începerea în 2023 a lucrărilor la cel mai mare proiect imobiliar din Botoșani
Economic Știri locale

VIDEO În ciuda crizelor din economie, Ciubotaru anunță începerea în 2023 a lucrărilor la cel mai mare proiect imobiliar din Botoșani



12 hectare, 848 de apartamente în 20 de blocuri, 864 locuri de parcare, 46 de case. În 2023 vor începe lucrările la cel mai mare cartier rezidențial din Botoșani.

Omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru, fondatorul grupului de firme Electroalfa, a declarat că inflația galopantă din ultimii doi ani la materialele de construcții nu pun în pericol demararea lucrărilor la cel mai mare cartier rezidențial din Botoșani.

”Proiectul va continua categoric. Costurile au crescut cu 40-45%, dar să nu uităm că această criză imobiliară și creșterea prețurilor impactează puternic acum asupra vânzărilor, dar peste doi sau trei ani asta va fi o normalitate”, a declarat Gheorghe Ciubotaru.

Acesta a precizat că va lua toate măsurile pentru a realiza investiția, inclusiv reducerea marjei de profit.

”Scopul meu este să fac proiectul. În doi-trei ani se va reașeza totul, creșterea salariilor, a veniturilor cu această creștere a costurilor. Va fi o perioadă de un an, un an și ceva când vânzările vor fi foarte jos, dar apoi oamenii au nevoie de case”, a completat omul de afaceri.

Ciubotaru a adăugat că proiectul imobiliar Alfa Park este un vis al său și va depune eforturile necesare pentru a deveni realitate, cu startul construcției în 2023, mai ales că au fost deja botoșăneni care au plătit avans pentru viitoarele case sau apartamente care vor fi construite la ieșirea din municipiul Botoșani spre Iași.